Velgrandbeschermers

Contact

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website

Wilt u uw velgen beschermen tegen de gevreesde stoeprandschade? Dan zijn velgrandbeschermers perfect voor u. Rijschool leerlingen, beginnend bestuurders en natuurlijk de ervaren rijder. Iedereen pakt wel eens een stoeprandje mee, dit is eigenlijk onoverkomelijk. Eenmaal schade op de velg dan is het helaas ook over. Beschadigde velgen laten repareren kost vaak honderden euro’s en de velg wordt nooit weer zo mooi als het origineel.

Daarom is het aan te raden om gelijk bij aanschaf van nieuwe velgen te kiezen voor een bijpassende velgrandbeschermer. De AlloyGator waar wij officieel dealer van zijn, zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren, van fel rood tot zacht roze.

Kleuren Allygator

Wat is een velgrandbeschermer?

De naam zegt het al: een velgrandbeschermer beschermt de rand van een velg. Een velgrand, vooral die van lichtmetalen velgen, kan beschadigd raken door de aanraking met een stoeprand.

Hierbij komt de velgrand tegen de stoeprand. Het gevolg is een beschadigde velg. Hierdoor kan het materiaal van de velg gaan corroderen. Daarnaast lijkt het niet fraai, zo’n beschadigde rand van een mooie lichtmetalen velg. Om er zeker van te zijn dat uw lichtmetalen velgen niet beschadigen kunt u het beste velgrandbeschermers kopen.

Materiaal Velgrandbeschermers

Het materiaal van de velgrandbeschermers van Alloygator is van zeer stevig kunststof gemaakt waardoor een stoeprand raken niet gelijk betekent dat u nieuwe hoeft aan te schaffen, maar u kunt meerdere jaren met de AlloyGator velgrandbeschermers toe.

Nieuwe velgen met velgrandbeschermers

Nieuwe velgen wilt u natuurlijk niet gelijk kapot hebben, en uw auto uitlenen terwijl u net nieuwe velgen gekocht heeft is vaak ook al heel erg spannend. Bij nieuwe velgen adviseren wij altijd om gelijk een set velgrandbeschermers aan te schaffen. Voor slechts €99 euro heeft u al een set. En uw waardevolle nieuwe velgen blijven perfect beschermd tegen de stoepranden.

Automat Drachten is Official Dealer – AlloyGator

AlloyGator Velgrandbeschermers

v.a. €119,-*

*Prijs Ex montage, Montage kosten: €90,-

 

 

Twee soorten velgrandbeschermers

Er zijn twee soorten velgrandbeschermers te koop. De ene beschermer wordt op de rand geplakt. De andere beschermer klemt om de rand zonder dat deze gelijmd wordt.

De gelijmde velgrandbeschermers blijven niet altijd goed zitten. Voordat de beschermer word aangebracht moet u er zeker van zijn dat de velg goed schoon is. Daarnaast is de kleefkracht minder op een al beschadigde velgrand.

U kunt beter velgrandbeschermers kopen die op de rand van de velg geklemd worden. Dit kunt u zelf doen wanneer u het juiste gereedschap heeft en de mogelijkheid heeft om een band op te pompen. Om deze velgrandbeschermers te plaatsen moet de band leeg zijn. Deze velgrandbeschermers klemt men op en tussen de velg en de band. Hierdoor zitten deze beschermers stevig vast op de velgrand.

Wilt u dit niet zelf doen? Wij helpen u graag?

Alloygator velgrandbeschermers kopen

Bij Automat Drachten kunt u terecht voor de bekende Alloygator velgrandbeschermers. Wij monteren deze velgrandbeschermer. Wij zorgen dat de beschermers exact op maat zijn. Tevens kunt u er van op aan dat ze blijven zitten. De velgrandbeschermers van Alloygator zijn gemaakt van een harde stevige kunststof.

Meerdere kleuren

De velgrandbeschermers van Alloygator kunt u in verschillende kleuren krijgen. Zo kunt u kiezen voor een onopvallende kleur die precies past bij de kleur van de velg. Hierdoor valt de beschermer geheel niet op. Maar misschien wilt u een passende of juist contrasterende kleur bij de carrosserie, remblokken of andere onderdelen van de auto. Er is keuze genoeg wanneer u velgrandbeschermers koopt bij Automat Drachten.

Beschadiging repareren

Een gelijmde velgrandbeschermer heeft vaak zachte rubberrand. Deze rand kunt u moeilijk repareren wanneer deze beschadigd raakt. De kunststoffen beschermer van Alloygator kunt met een speciale schraper weer als nieuw maken. Hierdoor blijven de velgrandbeschermers langer mooi en schaadt het de uitstraling van uw auto niet. De schraper krijgt u bij de velgrandbeschermers geleverd.

Herbruikbaar

Wanneer een velgrandbeschermer eenmaal om de velg zit, kan deze opnieuw gebruikt worden. Zo is het niet nodig de beschermer te vervangen bij een bandenwissel. De velgrandbeschermer wordt dan opnieuw gebruikt. Hierdoor gaan de velgrandbeschermers veel langer mee dan de gelijmde beschermers.

Velgrandbeschermers kopen en laten monteren?

Als u meer wilt weten over het kopen en monteren van velgrandbeschermers, neem dan contact op met ons. Dat kan door het contactformulier in te vullen of gewoon te bellen met 0512-532304. We zijn altijd bereid uw vragen te beantwoorden en helpen u graag verder.

U mag ook altijd even langskomen met uw vragen over banden, velgen en andere autovragen.

Gerelateerde artikelen

Op de website van Automat Drachten vindt u tientallen artikelen met waardevolle informatie.