Velgrandbeschermers

Contact

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website

Official Dealer – AlloyGator

 

Wilt u uw velgen beschermen tegen de gevreesde stoeprandschade? Dan zijn velgrandbeschermers perfect voor u. Rijschool leerlingen, beginnend bestuurders en natuurlijk de ervaren rijder. Iedereen pakt wel eens een stoeprandje mee, dit is eigenlijk onoverkomelijk. Eenmaal schade op de velg dan is het helaas ook over. Beschadigde velgen laten repareren kost vaak honderden euro’s en de velg wordt nooit weer zo mooi als het origineel.

Daarom is het aan te raden om gelijk bij aanschaf van nieuwe velgen te kiezen voor een bijpassende velgrandbeschermer. De AlloyGator waar wij officieel dealer van zijn, zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren, van fel rood tot zacht roze.Kleuren Allygator

 

Materiaal Velgrandbeschermers


Het materiaal van de velgrandbeschermers van Alloygator is van zeer stevig kunststof gemaakt waardoor een stoeprand raken niet gelijk betekent dat u nieuwe hoeft aan te schaffen, maar u kunt meerdere jaren met de AlloyGator velgrandbeschermers toe.

Nieuwe velgen met velgrandbeschermers


Nieuwe velgen wilt u natuurlijk niet gelijk kapot hebben, en uw auto uitlenen terwijl u net nieuwe velgen gekocht heeft is vaak ook al heel erg spannend. Bij nieuwe velgen adviseren wij altijd om gelijk een set velgrandbeschermers aan te schaffen. Voor slechts €99 euro heeft u al een set. En uw waardevolle nieuwe velgen blijven perfect beschermd tegen de stoepranden.

 

AlloyGator Velgrandbeschermers

€99,-*

*Prijs Ex montage, Montage kosten: €100,-