Geluidsdemping

Contact

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website

Het dempen van deuren is iets dat veel mensen niet snel zullen laten doen aan hun auto. Dit terwijl het voor de audio en geluiden in de auto zeer veel winst oplevert. Wind geruis wordt minder De bas-response wordt beter de audio klinkt voller. En dat alleen maar door dempingsmateriaal aan te brengen op de deurpanelen. Alleen de speaker inpakken levert al de nodige winst op. Daarom als wij een speaker set monteren maken wij standaard al gebruik van dempingsmateriaal rondom de speaker om deze te ontdoen van ongewenste resonantie.

Het dempen hebben wij opgesplitst in 3 verschillende pakketen een Start en Compleet pakket waar wij de deuren aanpakken met dempingsmateriaal en Daarnaast het Exclusief dempen pakket. Waar wij de gehele auto aanpakken om elk rammeltje en tril te doen verdwijnen.

 

 • Start: €99,- per deur*
 • Compleet: €125,-  per deur
 • Exclusief dempen: (Op aanvraag)

 

Start demping €99,-*

Het start pakket dempen van €99,- per deur is alleen geldig in combinatie bij aankoop van een speaker set inclusief montage. Het dempen van de deuren gebeurd hier met 2 verschillende materialen de 2mm Silentcoat om de trillingen uit de deuren weg te halen en de panelen rammel en resonantie vrij te maken. Achter de luidsprekers word 6mm Noise Isolator gebruikt om de klankkast voller van geluid te maken en het geluid de speaker terug de auto in te sturen in plaats van door het deur paneel naar buiten.

Het resultaat van de het start pakket is duidelijk merkbaar en zal voornamelijk naar voren komen in de:

 • Betere bas-response
 • Zuiverder geluid
 • Minder rammels in de deur

Compleet demping €125,-*

Bij het Compleet pakket dempen wordt gebruik gemaakt van 3 verschillende soorten materialen. De gehele deur word aan de binnen en buitenkant beplakt met 4mm Silentcoat en de gehele deur wordt gedempt met 6mm Noise Isolator om het geluid binnen de auto te houden. Daarnaast wordt er aan de binnenkant van het polyester deurpaneel 15mm Sound Absorber gebruikt om de reflecties en rij-geluid tegen te gaan via de deuren. Het Compleet pakket adviseren wij vanaf 80 – 100Watt RMS woofers in de deuren. *De prijs van €125,- is per deur.

Het resultaat van het Basis pakket uit zich in:

 • Betere bas-response
 • Minder resonantie deurpanneel
 • Zuiverder geluid
 • Minder rammels in de deur
 • Neutraal en volle geluidsproductie
 • Minder rij-geluiden

 

Exclusief demping

Bij het Exclusief pakket pakken wij de gehele auto aan en maken wij gebruik van de beste materialen mogelijk. De resultaten die geboekt worden bij dit pakket zijn zeer duidelijk merkbaar. De prijs en materialen zijn per auto verschillend. Zeker de hoeveelheid gebruikte materialen verschilt heel veel per auto. Om een indicatie te geven van wat de kosten en het resultaat zijn voor uw auto is het aan te raden om eens langs te komen bij ons in de winkel om samen te kijken naar de mogelijkheden.  Het compleet pakket zal uitkomen op +- €700 variërend per auto.

De resultaten bij het Exclusief pakket worden voornamelijk geboekt op het gebied van rij-geluid en windgeruis. De wielkasten, bodemplaat en andere plekken waar geluid makkelijk kan binnendringen worden aangepakt.

Geïnteresseerd naar de mogelijkheden voor uw auto? Laat dan hieronder uw gegevens achter. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op!