Airco vullen Drachten

Contact

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website

Zomer aanbieding: € 99,- *

Airco Service Drachten

Sinds kort vullen en checken wij ook airco’s bij Automat Drachten. Een complete aircoservice houdt in dat wij uw airco systeem controleren, reinigen en opnieuw vullen met koudemiddel. Mocht uw auto onvoldoende koude lucht, of een muffe lucht in de auto produceren, dan loont het zeker om eens een afspraak te maken voor een airco servicebeurt.

Wat doen wij bij het vullen van de airco?

  • Recyclen en bijvullen koudemiddel
  • Controle functioneren airco, of eventuele lekkage
  • Preventief toevoegen van fluor lek-detectie vloeistof

Het niet regelmatig laten controleren en onderhouden van uw airco systeem kan uiteindelijk tot pittige reparaties leiden. Wij adviseren daarom om dit jaarlijks icm met een kleine onderhoudsbeurt of een grote onderhoudsbeurt te laten uitvoeren. Door dit in combinatie met een onderhoudsbeurt te laten uitvoeren bespaart u bij Automat Drachten op de kosten.

Airco check Drachten

Een airco check betreft een controle op lekkage van het airco systeem. Echter ook als een airco systeem niet lek is, kan toch de druk in het systeem na verloop van tijd afnemen. Elk systeem verliest namelijk heel geleidelijk koelmiddel. Indien dit niet tijdig wordt aangevuld kan dit tot onnodig dure reparaties van het systeem leiden.

Airco reinigen

Wanneer uw airco systeem reeds lang geen onderhoudsbeurt meer heeft gehad, zal de werking minder worden (airco wordt minder koud) en kunnen zich in de ventilatiekanalen bacteriën verzamelen welke een muffe geur kunnen veroorzaken. Behalve de muffe geur is dit uiteraard evenmin bevorderlijk voor de gezondheid van de inzittenden. Laat uw systeem daarom jaarlijks inspecteren en eventueel reinigen.

Airco Service

Een airco service beurt spreekt voor zich. Wij controleren het systeem op druk en drukverlies, mate van koeling en vullen het eventuele tekort aan koudemiddel weer aan. Daarnaast worden de ventilatiekanalen gereinigt. Na een complete airco service beurt  ontwasemen uw autoruiten weer snel, ruikt het systeem weer fris en bent u gevrijwaard van dure reparaties. Indien u dit bij Automat Drachten laat uitvoeren in combinatie met een standaard onderhoudsbeurt, dan rekenen wij hiervoor een gereduceerd tarief.

Zomer aanbieding:

Airco vullen € 99,- *

 

*Prijs is voor personenwagens.

Maak nu een afspraak voor jouw auto
Bel: 0512-532304

Meer informatie over een Airco Service in Drachten? vul dan hieronder het contactformulier in