Witte kentekenplaten

Contact

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website

Prijs: €12,95

Een witte kentekenplaat laten maken is iets dat u zo vaak mag doen als u zelf wenst, ook het kenteken dat op de plaat staat is niet aan een kentekenregistratie gebonden. U bent zelf verantwoordelijk voor het kenteken dat u achter op uw kar voert tijdens het rijden. Een boete bij aanhouding kan al snel oplopen tot €700,- voor het rijden met verkeerde kentekenplaten. Het zonder kentekenplaat rijden is natuurlijk ook geen optie, ook hiervoor worden flinke boetes gegeven. In Nederland betaal je al snel €140,- voor het rijden zonder witte kentekenplaat.

Witte kentekenplaat voor uw Fietsendrager

Voor alle voorwerpen of extra’s achter uw auto die het zicht naar uw kenteken blokkeren heeft u een extra kentekenplaat nodig, zo ook voor de fietsendrager die u achter uw auto plaatst.

Witte kentekenplaat voor uw aanhanger

Voor een aanhanger tot 750kg, is het voeren van een witte kentekenplaat voldoende, het is wel verplicht het zelfde kenteken als de trekkende auto te voeren op de aanhanger. Hier moet dus goed op gelet worden als de kar door meerdere auto’s intensief gebruik van gemaakt wordt

Witte kentekenplaat als Tekstplaat

Bij verjaardagen of feesten komt het voor dat er gekozen wordt voor een witte kentekenplaat met tekts, op deze platen is mogelijk om 8 karakters te plaatsen, dit is inclusief spaties. Deze teksten kunnen uiteenlopend zijn van namen tot bijvoorbeeld voor garagehouders platen als ‘Te Koop’, of ‘occasion’.

Witte kentekenplaat bestellen

Een witte kentekenplaat kunt u bij ons in de winkel gemakkelijk bestellen, ook is het mogelijk om er 1 te bestellen via het onderstaande contactformulier of telefonisch. De levertijd van een witte kentekenplaat is over het algemeen de zelfde dag nog mits voor 12 uur besteld. Alle bestellingen die op zaterdag geplaatst worden, worden op de eerst volgende maandag uitgeleverd.

Let op: Kentekenplaten kunnen uitsluitend afgehaald worden bij ons in de winkel!

Prijs: €12,95