Speaker upgrade

Contact

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website

U heeft een auto met niet al te best geluid, Een upgrade van speakers zou hier al een groot deel aan bij kunnen dragen.

In ons assortiment hebben wij een zeer veel merken en speakers geschikt voor vervanging in uw auto. Echter hebben wij 1 merk die zich heeft gespecialiseerd in Originele radio’s. Vaak horen wij het probleem voorbij komen dat de speakers gaan vervormen. Dit kan door twee dingen komen, de speakers kunnen het vermogen niet aan van de radio of de radio kan niet voldoende vermogen leveren.

Het merk Blam heeft hier iets op bedacht. 2Ohm speakers in plaats van de standaard 4Ohm speakers die andere merken hanteren. Door dit verschil in weerstand is het mogelijk om meer vermogen uit een originele radio te halen zonder dat de speakers gaan vervormen.

 

Voor de orriginele radiosĀ zijnĀ er 3 oplossingen die Blam aanbied in het midden segment
Blam relax Coax

Relax compo RS
Blam relax compo RX

 

Deze 3 sets zijn voldoende om voor 80% van van de consumenten een complete set samen te stellen. Bij specifiekere wensen en maten speakers kunnen wij uitwijken naar 1 van de andere producten van Blam. Alle speakers zijn leverbaar in de maten 10, 13 en 16,5 cm Daarnaast zijn er nog de maten 5×7” en 6×9”

Ook is er een brede lijn subwoofers van Blam om het geluid voller en completer te maken. Een Blam underseat subwoofer voor onder de bestuurdersstoel is bijvoorbeeld een perfecte uitkomst voor iedereen die een vollere bas wil maar geen kofferbak ruimte wil inleveren.

Blam underseat

 

 

 

Benieuwd wat de beste oplossing voor jouw auto is? Kom eens langs in de winkel om te luisteren naar de Blam speakers. En om een prijsopgave te laten maken voor jouw auto. Of bekijk het volledige assortiment Blam speakers in de webshop