Autolak op maat

Contact

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website

Autolak op maat laten maken terwijl u wacht?

Naast de permanente winkelvoorraad van ruim 40 meter aan Motip lakstiften en spuitbussen, leveren wij ook maatwerk met ons Standox autolak mengsysteem. De voordelen hiervan zijn, dat wij zo over een database met recepten van meer dan 6.000.000 autokleuren beschikken, en zo vrijwel elke kleur die er is voor u kunnen maken en afvullen in blik, lakstift of spuitbus.

Kleurcode Autolak scannen: € 12,50

Een auto, paneel of iets anders zonder kleurnummer is geen probleem meer. Met onze Genius kleurenscanner kunnen wij vrijwel iedere autolak meten en hier de passende formule bij zoeken. Hierdoor krijgt u een 99% kleurechte spuitbus of lakstift mee.

Een vlak oppervlakte van minimaal 5x5cm, schoon, helder van kleur en vrij van krassen, is voldoende om de Genius de kleur te laten meten en te laten vergelijken met 1 van de 6 miljoen kleuren in onze database. Deze technologie en service is helaas kostbaar en kunnen wij alleen gratis aanbieden bij afname van minimaal € 50,- aan autolakproducten.

Prijzen:
1K Spuitbus: €29,95*
2K Spuitbus: €39,95
lakstift 20ml: €18,95-*

Klik HIER voor een uitgebreide prijslijst

Voor grossiers en groot afnemers hanteren wij aangepaste prijzen, vul hieronder het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op voor de mogelijkheden.

 

* Getoonde prijs is een vanafprijs en geldt voor een basis en/of metallic lak. Parelmoer & xirrallic lakken kennen een meerprijs.