Autolak op maat

Contact

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website

Autolak op maat laten maken terwijl u wacht!

Naast alle Motip lak stiften en spuitbussen hebben wij ook Standox autolakken. De voordelen hiervan zijn dat wij hiermee een database van meer dan 6.000.000 kleuren hebben, en bijna elke kleur die er is kunnen maken. om de autolak op maat af te vullen in een blik(je) of spuitbus .

Kleurcode Autolak scannen

Een auto, panneel of iets anders zonder kleurnummer is geen probleem meer. Met onze kleuren Genius kunnen wij 99% van de autolak op maat meten en hierbij een passende formule maken. Hierdoor krijgt u een 99% kleurechte spuitbus mee.

Een vlak oppervlakte van circa 5x5cm is nodig om de Genius de kleur te laten meten en te laten vergelijken met 1 van de 6 miljoen kleuren in onze database. Het bovenstaande is ook mogelijk voor harde en benzine bestendige 2k lakken.

Bent u niet in de mogelijkheid om langs te komen bij Onze winkel in drachten maar u woont wel in de regio. Kunnen wij ook bij u langs komen om de juiste kleur van het oppervlakte dat u wilt laten meten te komen meten.

Prijzen:
1K Spuitbus: €25,95**
2K Spuitbus: €28,50
lakstift: €15,-

Klik HIER voor een uitgebreide prijslijst

Voor grossiers en groot afnemers hanteren wij aangepaste prijzen, vul hieronder het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op voor de mogelijkheden.

 

** Vanaf prijs geld voor een basislak, Parelmoer & xirrallic lakken behoeven een meerprijs