Bandenopslag

Contact

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website

Banden-opslag:

Op zoek naar een opslag plaats voor uw Zomer-/Winterbanden set? Bij Automat Drachten kost de opslag per seizoen slechts €12,50. Hiermee krijgt u tijdens openingstijden toegang tot onze opslag ruimte en zijn uw wielen verzekerd tegen schade en diefstal.

Als u uw wielen set thuis opslaat is het vaak zo dat de velgen niet in de inboedel verzekering meeverzekerd zijn, omdat het een onderdeel van de auto betreft valt deze onder de verzekering van de auto. Wilt u uw velgen veilig en vertrouwd opslaan, kies dan voor een veilige en verzekerde opslag ruimte.

Voor al onze klanten die bij ons de wielen laten wisselen bieden wij de opslag service zelfs gratis aan.

Opslag van uw complete set:         € 12,50 (gratis bij wielenwissel)

prijzen per set incl. btw, per seizoen / wissel

In ons riante magazijn van ca. 400m2 bieden wij banden-opslag aan voor een aantrekkelijke prijs, of zelfs gratis wanneer u uw banden, wielen of band-wiel combinatie ieder seizoen laat wisselen. Daarnaast bewaken wij uiteraard de kwaliteit van uw banden. Mochten deze aan vervanging toe zijn, dan melden wij u dat tijdig en kunt u via onze online partner bandenshop.nl eenvoudig de gewenste set banden bestellen en door ons laten monteren.

 

Wielen en banden service:

Bij Automat Drachten kunt u voordelig uw zomer banden wisselen, winter banden wisselen of complete wielen wisselen. De opslag van uw zomerbanden, winterbanden of wielen is dan zelfs gratis.

Wielenwissel:                                   € 29,- (gratis opslag)

Wielenwissel incl. balanceren:       € 39,- (gratis opslag)

Bandenwissel incl. balanceren:      € 69,- (gratis opslag)

prijzen per set incl. btw, per seizoen / wissel

Wilt u het nieuwe seizoen liever op lichtmetalen velgen of juist op stalen velgen rijden? Kijkt u dan eens op de website van onze banden en velgen partner.

 

Lekke band / bandreparatie:

Band plakken (indien mogelijk):     € 17,50

Ventiel vervangen:                            € 12,50

prijzen per band/wiel, indien los aangeleverd

U heeft een lekke band of uw band loopt steeds langzaam leeg? Laat dit dan controleren bij Automat Drachten. Meestal betreft het een spijker of een schroef in de band, of is het ventiel lek en is dit met een kleine bandreparatie eenvoudig en vlot te verhelpen.

 

 

Banden, lichtmetalen velgen, stalen velgen, banden-opslag, bandreparatie, wielen wisselen