Dakdragers en dakkoffers

Contact

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website

Verhuur van dakkoffers / bagageboxen en dakdragers

Bij Automat Drachten bieden wij u de mogelijkheid om een bagagebox (ook wel dakkoffer) en/of dakdragers te huren tegen een aantrekkelijk tarief. Wij verhuren uitsluitend systemen van A-merken om een optimale pasvorm en betrouwbaarheid onderweg te kunnen garanderen. Woont u in de omgeving van Drachten, Heerenveen of Leeuwarden, dan biedt Automat Drachten u een ruim assortiment binnen bereik.

Mocht u na afloop van de huurperiode de set willen kopen, dan brengen wij u de huursom over de startperiode in mindering op de koopsom!

Wilt u liever kopen, doch heeft u thuis geen ruimte voor het opslaan van uw bagagebox? U kunt ook hiervoor terecht bij Automat Drachten. Voor € 37,50 per jaar bergen wij uw bagagebox en eventuele dakdragers veilig op in ons riante magazijn. Hier is eventueel ook ruimte voor uw set winter-/zomerbanden (zie ook banden opslag).

 

De prijzen:

 Object  Bagagebox Bagagebox  Bagagebox  Bagagebox Dakdragers Dakdragers
 Specificatie  ca. 320 ltr.      ca. 430 ltr.   ca. 500 ltr.   ca. 600 ltr.  auto met dakrailing auto zonder dakrailing
Merk Thule / Hapro Thule / Hapro Thule / Hapro Thule Thule Thule
 Kleur  zwart / grijs zwart / grijs zwart / grijs Zwart  zwart zwart
Huurprijs startperiode* € 39,50  € 49,50 € 69,50 €89.50 € 39,50 € 49,50
Huurprijs per extra dag  € 1,95 € 2,95 € 4,95 6,95 € 1,95 € 2,95
kosten set klaarmaken (optioneel)

nvt

nvt nvt nvt € 12,50 € 22,50
Montage op de auto (optioneel)  gratis bij aanwezigheid dakdragers    gratis bij aanwezigheid dakdragers gratis bij aanwezigheid dakdragers gratis bij aanwezigheid dakdragers € 12,50 € 12,50
Borg   € 125,-      € 125,- € 125,-   €125,- € 125,- € 125,-

Er geldt een combinatiekorting van 10% op de huurprijs, bij het huren van een bagagebox icm. dakdragers.

 

* Er geldt een minimum startperiode van 10 dagen en een maximum huurperiode van 31 dagen. De dag van halen en de dag van brengen tellen samen als één dag.

** Wij brengen € 25,- reserveringskosten in rekening. Deze worden bij het afhalen van het gehuurde weer in mindering gebracht.

*** Bij afhalen betaalt u de huursom over de overeengekomen periode minus de reserveringskosten, de eventuele kosten voor het klaarmaken van de set en de montage op de auto (optioneel), plus de geldende borg. Deze laatste wordt bij schadevrije inlevering aan het einde van de huurperiode contant uitbetaald, na verrekening met eventuele schoonmaakkosten en/of extra dagen.

**** Wij verzoeken u het gehuurde weer schoon in te leveren. Mocht u hiertoe niet in de gelegenheid zijn dan kunt u dit uiteraard ook aan ons overlaten. Wij brengen daarvoor per object € 15,- schoonmaakkosten in rekening. Deze worden dan met de borg verrekend.