Trekhaken monteren

Contact

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website

Trekhaken inclusief montage vanaf €339,-

Wij monteren uw trekhaak tegen een zeer scherp all-in tarief, wanneer u deze online bestelt via www.trekhaken.nu. Komt u liever langs in onze winkel, ook dit is mogelijk. Samen kunnen we de opties bespreken en kiezen we de beste mogelijkheid voor uw toepassingen tegen de beste prijs.

Er worden uitsluitend producten van Brink / Thule gemonteerd. U heeft daarbij de keuze uit een vaste montage, afneembare montage of een wegdraaibare montage voor de trekhaak in combinatie met een 7 polige of 13 polige aansluiting. Alle getoonde prijzen van trekhaken.nu zijn all-in!

Waarom Brink trekhaken?

Brink trekhaken zijn uitvoerig geteste trekhaken die passen op praktische elke auto. De betrouwbaarheid van Brink blijkt alleen al uit het meer dan 100-jarige bestaan van deze organisatie.  Daarnaast is het steeds belangrijker geworden dat u kwaliteitsonderdelen gebruikt voor uw auto. De Brink trekhaken voldoen aan al deze eisen.

Verschil in kwaliteit trekhaken

Wanneer u een trekhaak aanschaft gaat u er vanuit dat de fietsdrager, aanhanger of caravan veilig wordt vervoerd. Door de recente en complexere voertuigelektronica van de laatste jaren is het inbouwen van de trekhaak een behoorlijke ingewikkeld verhaal geworden.

Montage Brink/thule trekhaak Automat Drachten

 

Keuze gemaakt of advies?

Wilt u eerst vrijblijvend advies van onze vakmensen? Kom gerust bij ons lang dan kunnen wij u rustig de voor- en nadelen laten van zien de soorten trekhaken.

Heeft u uw keuze al gemaakt? dan kunt u hieronder een afspraak maken voor de trekhaakmontage. Mocht u meer informatie willen kunt u ook hieronder een bericht achterlaten. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.