Trekhaken monteren

Contact

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website

Trekhaken inclusief montage vanaf €339,-

Wij monteren uw trekhaak altijd tegen een all-in tarief, dus geen verrassingen achteraf aan bijkomende kosten. Bij onze prijsopgave meten wij ons met de grotere online aanbieders, zodat wij u altijd een concurrerende aanbieding kunnen doen. Komt u langs in onze winkel, dan kunnen we samen de opties bespreken en u adviseren bij uw keuze.

Er worden uitsluitend producten van Brink gemonteerd. U heeft daarbij de keuze uit een vaste montage, afneembare montage of een wegdraaibare montage voor de trekhaak in combinatie met een 7 polige of 13 polige aansluiting.

Waarom Brink trekhaken?

Brink trekhaken zijn uitvoerig geteste trekhaken die passen op praktische elke auto. De betrouwbaarheid van Brink blijkt alleen al uit het meer dan 100-jarige bestaan van deze organisatie.  Daarnaast is het steeds belangrijker geworden dat u kwaliteitsonderdelen gebruikt voor uw auto. De Brink trekhaken voldoen aan al deze eisen.

Verschil in kwaliteit trekhaken

Wanneer u een trekhaak aanschaft gaat u er vanuit dat de fietsdrager, aanhanger of caravan veilig wordt vervoerd. Door de recente en complexere voertuigelektronica van de laatste jaren is het inbouwen van de trekhaak een behoorlijke ingewikkeld verhaal geworden.

Montage Brink/thule trekhaak Automat Drachten

 

Keuze gemaakt of advies?

Wilt u eerst vrijblijvend advies van onze vakmensen? Kom gerust bij ons lang dan kunnen wij u rustig de voor- en nadelen laten van zien de soorten trekhaken.

Heeft u uw keuze al gemaakt? dan kunt u hieronder een afspraak maken voor de trekhaakmontage. Mocht u meer informatie willen kunt u ook hieronder een bericht achterlaten. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.