trekhaak ACTIE!

Brink trekhaak inclusief montage vanaf €339,-

 

Wij monteren uw trekhaak tegen een zeer scherp all-in tarief, wanneer u deze online bestelt via www.trekhaken.nu.

 

Er worden uitsluitend producten van Brink / Thule gemonteerd. U heeft daarbij de keuze uit een vaste montage, afneembare montage of een wegdraaibare montage voor de trekhaak in combinatie met een 7 polige of 13 polige aansluiting. Getoonde prijzen zijn all-in!

Waarom Brink trekhaken?

Brink trekhaken zijn uitvoerig geteste trekhaken die passen op praktische elke auto. De betrouwbaarheid van Brink blijkt alleen al uit het meer dan 100-jarige bestaan van deze organisatie.  Daarnaast is het steeds belangrijker geworden dat u kwaliteitsonderdelen gebruikt voor uw auto. De Brink trekhaken voldoen aan al deze eisen.

Verschil in kwaliteit trekhaken

Wanneer u een trekhaak aanschaft gaat u er vanuit dat de fietsdrager, aanhanger of caravan veilig wordt vervoerd. Door de recente en complexere voertuigelektronica van de laatste jaren is het inbouwen van de trekhaak een behoorlijke ingewikkeld verhaal geworden.

Montage Brink/thule trekhaak Automat Drachten

 

Keuze gemaakt of advies?

Wilt u eerst vrijblijvend advies van onze vakmensen? Kom gerust bij ons lang dan kunnen wij u rustig de voor- en nadelen laten van zien de soorten trekhaken.

Hebt u uw keuze al gemaakt dan maakt u een afspraak voor de trekhaakmontage.

 

 

Contact